Verzenden en bezorgen

Bij Kleppepet.nl vinden we het belangrijk dat u uw pakket snel en goed ontvangt en u helemaal tevreden bent. Wij verzenden alle bestellingen via PostNl. Hier leest u meer over de levering.

Snel en ALTIJD GRATIS geleverd

Indien u via onze webshop uw bestelling heeft afgerond en betaald krijgen wij  een bevestiging binnen. Als je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, dan is je bestelling de volgende dag meestal al in huis. Bestel je na 15.00 uur dan heb je de bestelling niet de volgende dag, maar een dag later in huis. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op dinsdag geleverd. Ondanks de uiterste zorg voor de juiste aflevertijden kan het soms voorkomen dat een bestelling een dag later geleverd wordt. Na uw bestelling krijgt u een track & trace-code, waarmee u kunt bekijken waar uw pakketje zich binnen het bezorgproces bevindt.

Nieuwe bezorgopties Nederland

Het aanbieden van verschillende bezorgopties vinden wij een van de belangrijke services die wij u kunnen bieden. De mogelijkheden vindt u hieronder.

    • Standaard bezorging (GRATIS): volgende bezorgdag* geleverd.
    • Avond bezorging: uw pakket wordt de volgende bezorgdag* ‘s avonds tussen 18:00 en 21:30 bij u bezorgd.
    • Afhalen bij een PostNL locatie (GRATIS): uw pakket de volgende bezorgdag* vanaf 16.00 afhalen bij één van de 2000 punten in Nederland.
    • Afhalen bij een PostNL locatie vanaf 08:30: uw pakket de volgende bezorgdag* vanaf 8.30 afhalen bij één van de 2000 punten in Nederland

*Let op dat de bezorgdagen altijd dinsdag t/m zaterdag zijn.