Betalen

Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding, zodra u begint met het afrekenen van uw bestelling. Dan krijgen anderen niet de kans om mee te kijken. Via SSL worden uw transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het “slotje” in uw browser. Zodra je betaling is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

De betalingen in onze webshop via Ideal worden verzorgd door Mollie Betaaldiensten‎. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding.

iDEAL

iDeal is het online betaalsysteem ontwikkeld door de grootste banken in Nederland. Bankier je bij één van de onderstaande banken dan kun je betalen via iDEAL:

ABN AMRO
ASN Bank
bunq
Handelsbanken
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers.

De voordelen:

  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • iDEAL is betalen via je eigen internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan direct, je hoeft je niet te registreren of een account aan te maken.

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is jouw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren.  Wij ondersteunen alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken. Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi.

Paypal

PayPal is een snelle, simpele en veilige manier om online te betalen – en het is gratis.

Zo werkt het:

  • Open een PayPal-rekening.
  • Koppel je bankrekening of je creditcard-gegevens aan je PayPal-rekening.
  • Nu kun je je inkopen met PayPal betalen.

De voordelen van PayPal:

  • Je online-aankopen worden meteen betaald.
  • Je kunt kiezen om met je creditcard of met je bankpas te betalen.
  • Je hoeft je gegevens niet opnieuw in te vullen.
  • Betalen via PayPal is veilig: je bankgegevens zijn alleen bij PayPal opgeslagen en hoeven niet voor elke inkoop opnieuw via internet te worden gestuurd.

België

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij ook de volgende betaalmethodes: Bancontact, KBC/CBC-Betaalknop, Belfius Pay Button en  ING Home’Pay.