Ruilen en Retourneren

Toch niet tevreden over onze producten? Of is het product beschadigd of kapot geleverd? U kunt het product binnen 14 dagen naar ons terugsturen.

14 dagen herroepingtermijn

U heeft het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het is wel van belang dat het product compleet, ongebruikt en in een onbeschadigde verpakking zit. Eenmaal producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

De kosten van de retourzending

De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen. Na ontvangst van de retourzending, ruilen wij indien gewenst het artikel om, geven een tegoedbon of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van wat u wilt.

Wilt u een artikel retourneren?

Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij alles zo soepel mogelijk afhandelen. Meld via email dat u een artikel retour wilt sturen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek. U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel. Na ontvangst van uw zending, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail.

Ons retouradres:
Kleppepet
Van Gijnstraat 17A
2288 GB Rijswijk

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van een product? Neem dan (het liefst vooraf) contact op met ons: info@kleppepet.nl