Wie zijn

wij

Wij als twee vaders merkten dat onze kinderen het altijd leuk vinden om petjes te dragen. We konden alleen nergens leuke petten vinden die echt bij onze kinderen pasten. We zochten een pet die ons kind echt omschreef. We vroegen ons af of wij de enige waren met dit probleem. Zo ontstond uiteindelijk het idee om zelf petjes te laten maken met nostalgische woorden. Op deze manier kan iedereen een pet vinden voor zijn kind die unieker en persoonlijker is.

Uniek

De petten van Kleppepet zijn uniek in zijn soort. Er worden geen andere kinderpetjes verkocht met deze grappige nostalgische woorden. Dit zal ervoor zorgen dat jouw kind met een echt unieke pet loopt en zeker zal opvallen!

Jouw mening telt

We vinden het belangrijk om te weten wat jullie graag zien! Daarom plaatsen wij regelmatig polls op social media. Er kan dan worden gestemd op welk woord of kleur iemand het liefst nog wilt zien in het assortiment. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag. Jouw mening telt dus echt!

Al vanaf 3 jaar

Een Kleppepet voor ieder kind! Kleppepet vindt het belangrijk dat ieder kind al met een toffe pet kan lopen als die dat graag wilt. Deze petjes zijn verstelbaar wat ervoor zorgt dat ze al kunnen worden gedragen vanaf een jaar of 3. Zo kan ieder kind ze dus gebruiken!