Kleppepet is live! Dit nieuwe merk zorgt ervoor dat ieder kind een pet kan krijgen die helemaal bij hem of haar past. Hoe we op dit idee zijn gekomen? Weinig aanbod van leuke en grappige kinderpetjes. Kinderen dragen graag petjes. Vooral nu de zomer eraan komt zijn petjes onmisbaar. Petten zijn een leuk accessoire die een outfit helemaal af kan maken.

Op dit moment zijn er drie woorden waaruit kan worden gekozen. Dit zijn deugniet, grapjas en kletskous. Er kan worden gekozen uit roze en zwart. Toekomst plannen zijn om uit te breiden met meer woorden en kleuren zodat de keuze nog diverser wordt.

En wat kan je eigenlijk allemaal verwachten op deze blogpagina? Denk hierbij aan posts over acties en aanbiedingen, maar ook over informatie achter de schermen. Wanneer er nieuwe producten worden toegevoegd zal dit ook worden geplaatst op de blog. Kortom van alles wat dus!

Verder hebben wij ook een instagram en facebook pagina. Op de social media kanalen zullen regelmatig polls voorbij komen waarbij er kan worden gestemd op het leukste woord. Jij hebt dus ook inspraak in de toekomst van Kleppepet! Ook zullen er daar winacties worden gegeven en jij wordt op de hoogte gehouden wanneer er aanbiedingen zijn. Ga ons dus zeker volgen op social media!